Mijn visie

Fysiotherapie Bewust is een praktijk waar de cliŽnt en kwaliteit van de zorg centraal staan. Hierbij ga ik uit van een holistische benadering van de client, waarbij niet naar de som van de losse delen maar naar het hele individu wordt gekeken.

Door een breed scala aan specialisaties, kennis, kunde en ruimschootse ervaring in zowel eerste als tweedelijns zorg kan ik veel verschillende klachten en aandoeningen met hoge kwaliteit en op een verantwoorde manier behandelen.
Daarnaast houd ik mijzelf door middel van vakliteratuur en bij- en nascholingen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vak.

Ik vind informeren over de klacht, de gezondheidstoestand en het te verwachten verloop belangrijk om de cliŽnt zo een goed inzicht in eigen klacht te geven. Dit helpt om een goede samenwerkingsbasis te krijgen en zo optimaal aan het herstel te kunnen werken.
Zelfredzaamheid en zelfwerkzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Ik ben er als therapeut voor om de belemmerende factoren voor het herstel weg te nemen, u te begeleiden en zoveel mogelijk informatie en gereedschap te geven om klachten in de toekomst zoveel mogelijk te beperken.

Het is van groot belang dat de cliŽnt een actieve rol inneemt in zijn/haar herstelproces. Dit betekent dat voor een optimaal resultaat het van belang is dat de cliŽnt de adviezen en gegeven oefeningen van mij zoveel mogelijk probeert op te volgen.

Zo werken we samen aan uw gezondheid!
 
in 't Centrum
Driehuizerkerkweg 93
Driehuis
06 44 77 88 09
rita@fysiotherapie-bewust.nl
IBAN NL13RABO0317634372
Zorgkaart Nederland
Buitenhof Fysiotherapie op Twitter
06  44 77 88 09
Praktijkgevevens:

BIG registratienr 29034472604