Privacy verklaring
Persoonsgegevens die worden verwerkt
Fysiotherapie Bewust kan persoons- en medische-gegevens over u verwerken. Deze gegevens worden verwerkt omdat u gebruik maakt van de diensten van Fysiotherapie Bewust, en/of omdat u deze zelf heeft verstrekt aan Fysiotherapie Bewust bij het invullen van het contactformulier op de website.

De gegevens die worden verwerkt door het invullen van het contactformulier van de website zijn: Aanhef, voornaam, achternaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer, e-mail adres, huisarts, klacht, zorgverzekeraar, BSN en uw IP adres. Deze worden bij de start van de zorgverlening aangevuld met medische gegevens verkregen van u en van de verwijzer, en op basis van de onderzoek en het behandelplan.

Waarvoor worden deze persoonsgegevens gebruikt?
Fysiotherapie Bewust verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch, via SMS of via WhatsApp contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt of in het kader van de behandeling en nabehandeling. Ook kunt u indien nodig schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen worden benaderd als u daar om verzoekt of in het kader van de behandeling en nabehandeling.

Daarnaast kan Fysiotherapie Bewust uw persoons- en medische gegevens gebruiken voor de uitvoering van een met u overeengekomen behandelplan.

Hoe lang worden uw persoonsgegevens bewaard
Fysiotherapie Bewust bewaart uw persoons- en medische gegevens. Fysiotherapie Bewust verplicht (WBGO) uw dossier 15 jaar te bewaren.

Delen van uw persoonsgegevens
Fysiotherapie Bewust verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van zorg, of om te voldoen aan een wettelijke verplichtingen of verplichtingen van zorgverzekeraars (Qualizorg enquête)
.

Uw persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U, en alleen u, heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek hiertoe via e-mail sturen naar Fysiotherapie Bewust. Na ontvangst van de e-mail zal Fysiotherapie Bewust op uw verzoek reageren.

Toegang tot uw persoonsgegevens
Behalve de fysiotherapeut heeft ook de administrateur toegang tot uw gegevens om uw behandelingen bij de zorgverzekeraar te kunnen declareren. Deze persoon heeft geheimhoudingsplicht.

Minderjarige cliënten (jonger dan 16 jaar)
Voor minderjarige cliënten dient de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger schriftelijk toestemming te geven voor de verwerking van de persoonsgegevens.

Beveiliging van uw persoonsgegevens
Fysiotherapie Bewust neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan (zoals toegang middels wachtwoord, actuele anti-virus software, wekelijkse backup, afgesloten ruimte).

De website van Fysiotherapie Bewust maakt gebruik van een SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen bij het invullen van het contactformulier.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Fysiotherapie Bewust verzamelde persoonsgegevens neem dan contact Fysiotherapie Bewust.
 
in 't Centrum
Driehuizerkerkweg 93
Driehuis
06 44 77 88 09
rita@fysiotherapie-bewust.nl
IBAN NL13RABO0317634372
Zorgkaart Nederland
Buitenhof Fysiotherapie op Twitter
06  44 77 88 09
Praktijkgevevens:

BIG registratienr 29034472604